Під Одесою п'яний водій збив підлітка зі втік: хлопець впав у кому

Під Одесою п'яний водій збив підлітка зі втік: хлопець впав у кому.

Під Одесою п'яний водій збив підлітка зі втік: хлопець впав у кому. Фото: od.npu.gov.ua

Події
04 жовтня 2022 13:40

У Білгород-Дністровському районі Одеської області поліцейські затримали водія, який у стані алкогольного сп'яніння збив на своєму авто ВАЗ 14-річного хлопчика та втік. Про це повідомили у пресслужбі Національної поліції.

Інцидент стався у селі Зоря. Про потерпілого медперсоналу та правоохоронців повідомили громадяни, які виявили його непритомним на узбіччі дороги. Лікарі негайно госпіталізували хлопця. Попередньо йому діагностували відкриту черепно-мозкову травму, перелом скронево-потиличної кістки, кому другого ступеня, рвані рани та гематоми.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

51-річного зловмисника знайшли у чагарниках на околиці села, куди він заїхав, сподіваючись сховатися та уникнути відповідальності. Як виявилося, він жив зовсім поряд із місцем аварії

Фігуранту загрожує покарання позбавленням волі терміном від трьох до восьми років із позбавленням права керувати транспортними засобами строком від п'яти до восьми років.

Під Одесою п'яний водій підлітка зі втік: хлопець впав у кому.Під Одесою п'яний водій підлітка зі втік: хлопець впав у кому. Фото: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах