Ст

Ст - фото

Ст - фото

Події
05 жовтня 2022 15:32

Росіяни можуть мати ще сотні іранських дронів-камікадзе Shahed-136. Про це розповів речник Командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону.

Росія доставила дрони з Ірану транспортними літаками Іл-76. Раніше йшлося про чотири такі борти. Також передбачається, що росіяни налагодили інші шляхи транспортування іранських дронів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Була інформація про чотири борти, можливо вже більше є, можливо інші методи доставки вже логістичні у них є. Якщо відштовхуватися від інформації про чотири військово-транспортні літаки, то може йтися про сотні цих "Shahed-136", які вони маркують як "Герань"... Є у них цих дронів сотні і зрозуміло, що можливо налагодили й інші шляхи доставки", - зазначив Ігнат.

За його словами, збивають дрони всіма наявними способами, у тому числі й використовують засоби радіоелектронної боротьби. Але найефективнішими залишаються зенітні ракетні війська.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах