В Одесі судитимуть 43-річного чоловіка за домашнє насильство над дружиною

В Одесі судитимуть 43-річного чоловіка за домашнє насильство над дружиною.

В Одесі судитимуть 43-річного чоловіка за домашнє насильство над дружиною. Фото: 24tv.ua

Події
07 жовтня 2022 16:12

Зловживаючи горілкою, "сім'янин" безпідставно дорікав 38-річній жінці в зраді, принижував її гідність, ображав і постійно бив. За такі дії правопорушник може потрапити за ґрати на два роки. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Одеської області.

Так, протягом кількох місяців поліцейські тричі складали стосовно чоловіка адміністративні матеріали за домашнє насильство, передбачене статтею 173-2 КУпАП, а суд зобов'язував його сплатити штраф.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Однак такі заходи впливу на кривдника не вплинули і він продовжив знущання над дружиною.

"Слідчі розпочали провадження за статтею 126-1 Кримінального кодексу України, а в ході досудового розслідування довели провину фігуранта та за погодженням Суворовської окружної прокуратури міста Одеси повідомили йому про підозру. Наразі матеріали справи за звинуваченням чоловіка у умисному систематичному вчиненні фізичного та психологічного впливу щодо потерпілої, з якою він перебуває у сімейних та близьких відносинах, що призвело до її фізичних та психологічних страждань, розладів здоров'я, емоційної залежності чи погіршення якості життя, направили до суду", – повідомив слідчий відділення поліції №2 Одеського районного управління поліції № 1 Ілля Пудлінський.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах