Навчальні заклади Одеської області перевели на дистанційну форму навчання (обновлено)

Навчальні заклади на Одещині перевели на дистанційну форму навчання.

Навчальні заклади на Одещині перевели на дистанційну форму навчання. Фото: life.pravda.com.ua

Події
10 жовтня 2022 12:52

Згідно з рекомендаціями Міністерства освіти і науки України, всі навчальні заклади муніципальної форми власності працюватимуть дистанційно до 14 жовтня 2022 року. Про це повідомила начальник департаменту освіти Одеської міської ради Олена Буневич.

Зазначимо, що до цього Міністр освіти Сергій Шкарлет попросив адміністрацію міст запровадити "дистанційку" у навчальних закладах України до кінця поточного тижня.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

З відповідним проханням він звернувся до глав ОВА та керівників навчальних закладів.

"Наше завдання максимально убезпечити всіх учасників освітнього процесу", – зазначив він.

Також "Укренерго" попередили про можливі перебої з енергоживленням через сьогоднішні ракетні удари. Нині енергетики працюють над усуненням ушкоджень. А "Укрзалізниця" попереджає про можливість затримки поїздів західного напрямку у зв'язку із пошкодженням контактної мережі. Резервні тепловози вже готуються забезпечити безперервний рух.

Нагадаємо, що сьогодні, 10 жовтня, на Одещині збили три ракети та п'ять дронів-камікадзе.

Обновлено в 15:27:

С 11 октября все школы Одесской области переводят на дистанционную форму обучения. Соответствующее решение принял председатель Одесской ОВ Максим Марченко, которое будет упразднено особым распоряжением. Как сообщила пресс-служба Одесской ОВА, глава региона отдал распоряжение Департамента образования области обеспечить координацию работы по исполнению распоряжения и поручил принять меры по широкому информированию родителей и педколлективы по особенностям образовательной деятельности с размещением информации на официальных сайтах районных администраций, территориальных органов управления образования и школ/

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах