Одеса отримала нову зброю для захисту порту

Одеса одержала нову зброю для захисту порту.

Одеса одержала нову зброю для захисту порту. Фото: twitter.com/oleksiireznikov

Події
13 жовтня 2022 08:03

Україна одержала нову зброю для захисту Одеського порту. Про це повідомив у Twitter міністр оборони України Олексій Рєзніков.

Йдеться про наземний комплекс протиповітряної оборони IRIS-T.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"На підході американські NASAMS. Це тільки початок. І нам потрібно більше. Немає сумнівів, що Росія є терористичною державою. Існує моральний обов'язок захистити небо над Україною, щоб урятувати наших людей", – зазначив Резніков.

Нагадаємо, міністр оборони України зустрічався зі своєю німецькою колегою Крістіною Ламбрехт в Одесі. Керівник німецького військового відомства анонсувала постачання комплексу IRIS-T для захисту Одеського порту.

До речі, Ламбрехт під час свого візиту до Одеси двічі ховалася в укриття через повітряну тривогу. Вона прибула до України у суботу, 1 жовтня. Перша повітряна тривога в Одесі пролунала о 15:30. Тоді міністр проводила зустріч із головою Міноборони України Олексієм Резніковим. Вони обидва були змушені втекти в укритті і провели там близько 45 хвилин. Друга повітряна тривога пролунала в Одесі о 01:00 у неділю. Вона застала Ламбрехт у ліжку, але міністр спустилася до бункеру готелю.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах