Влетіли в електроопору: під Одесою в аварії загинули двоє людей

Влетіли в електроопору: під Одесою в аварії загинули двоє людей.

Влетіли в електроопору: під Одесою в аварії загинули двоє людей. Фото: od.npu.gov.ua

Події
19 жовтня 2022 13:13

Увечері 18 жовтня близько 20:00 у селищі Кодимі Одеської області в ДТП загинули двоє місцевих жителів. Про це повідомили у ГУНП Одеської області.

ДТП сталося на вулиці Юзефа Любомирського.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За попередньою інформацією, 36-річний водій не впорався з керуванням Mersedes Benz та наїхав на електроопору. Від отриманих травм чоловік загинув на місці події, а його 36-річна пасажирка, яку забрала швидка, померла у лікарні.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Призначили низку експертиз.

Влетіли в електроопору: під Одесою в аварії загинули двоє людей.Влетіли в електроопору: під Одесою в аварії загинули двоє людей. Фото: od.npu.gov.ua


Раніше ми повідомляли про те, що Служба автомобільних доріг на Одещині попереджає водіїв про ускладнення руху на автомобільній дорозі М-15 Одеса-Рені.

Внаслідок двох аварій, які сталися сьогодні біля села Великий Дальник Біляївського району, на дорозі утворилася пробка. Постраждали двоє людей.

Водіїв просять обрати альтернативний шлях. Наприклад, на колі "Два стовпи" з'їхати на автодорогу сполученням Одеса-Кучургани, прямуючи нею, доїхати до Вигодянського перехрестя, де повернути ліворуч і продовжити рух через село Широка Балка у напрямку села Мирне, у центрі якого повернути праворуч та виїхати на трасу Одеса- Рені.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах