На трасі Одеса-Рені через дві ДТП зупинився рух (оновлено)

На трасі Одеса-Рені масштабні ДТП із постраждалими: рух зупинився.

На трасі Одеса-Рені масштабні ДТП із постраждалими: рух зупинився. Фото: kievvlast.com.ua

Події
19 жовтня 2022 12:02

Служба автомобільних доріг на Одещині попереджає водіїв про ускладнення руху на автомобільній дорозі М-15 Одеса-Рені. Про це повідомляє пресслужба відомства.

Внаслідок двох аварій, які сталися сьогодні біля села Великий Дальник Біляївського району, на дорозі утворилася пробка.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також повідомляється, що внаслідок дорожньо-транспортних пригод, що трапилися за участю великовантажних транспортів та автобусів, постраждали.

На місці пригоди працює слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції, бригада швидкої допомоги, представники Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Дорожники звертають увагу водіїв, що рух на даній ділянці дороги у бік міста Рені утруднений.

Обставини ДТП встановлюються. Однак, за словами очевидців у мережі, аварії сталися через густий туман, який був сьогодні вранці.

Оновлено о 12:45:

У Нацполіції повідомили, що на 15-му кілометрі траси Одеса-Рені, біля села Великий Дальник, внаслідок двох ДТП утруднено рух транспорту в обидві сторони.

Одна аварія сталася за участю мікроавтобуса Volkswagen та вантажного автомобіля MAN. Попередньо, водій вантажівки не дотримувався дистанції і зіткнувся з мікроавтобусом, що рухався в попутному напрямку. В результаті постраждала жінка, яка перебувала у Volkswagen, її доправили до лікарні. Друга ДТП сталася за участю буса Citroen та вантажівки Renault Magnum. Попередньо зіткнення між ними сталося, коли водій Renault Magnum виїхав на зустрічну смугу. У цій аварії постраждала одна людина, вона також потрапила до лікарні. Нині там працюють поліцейські.

Водіїв просять обрати альтернативний шлях. Наприклад, на колі "Два стовпи" з'їхати на автодорогу сполученням Одеса-Кучургани, прямуючи нею, доїхати до Вигодянського перехрестя, де повернути ліворуч і продовжити рух через село Широка Балка у напрямку села Мирне, у центрі якого повернути праворуч та виїхати на трасу Одеса- Рені.

  • На трасі Одеса-Рені через дві ДТП зупинився рух (оновлено) фото
  • На трасі Одеса-Рені через дві ДТП зупинився рух (оновлено) фото 1

На трасі Одеса-Рені через дві ДТП зупинився рух (оновлено) фото

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах