У Міноборони РФ заявили, що БПЛА, якими вчора атакували Чорноморський флот, запустили з узбережжя Одеси

У Міноборони РФ заявили, що БПЛА, якими вчора атакували Чорноморський флот, запустили з узбережжя Одеси.

У Міноборони РФ заявили, що БПЛА, якими вчора атакували Чорноморський флот, запустили з узбережжя Одеси. Фото: t.me/chp_sevastopol

Події
30 жовтня 2022 19:41

У Міністерстві оборони Росії заявили, що запуск безпілотних літальних апаратів, якими вчора атакували Чорноморський флот, здійснювався з узбережжя в районі Одеси.

У відомстві зазначили, що "після відбиття 29 жовтня терористичної атаки на задіяні у забезпеченні безпеки "зернового коридору" кораблі Чорноморського флоту і цивільні судна, уламки, що застосовувалися київським режимом під керівництвом представників Великобританії безпілотних апаратів, виявили та підняли на поверхню".

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

"Фахівці Міноборони Росії спільно з представниками інших державних відомств провели експертизу навігаційних модулів канадського виробництва, встановлених на морських безпілотних апаратах. За результатами відновлення зчитаної з пам'яті навігаційного приймача інформації, встановлено, що запуск морських безпілотних апаратів було здійснено з узбережжя в районі міста Одеса", – йдеться у повідомленні Міноборони РФ.

Нагадаємо, вчора, 29 жовтня, у Міністерстві оборони Росії заявили, що вночі та вранці повітряні та підводні безпілотники атакували кораблі Чорноморського флоту в бухті Севастополя. У цій атаці РФ звинуватила Україну і Британію, після чого заявила про свій вихід із "Зернової ініціативи".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах