Пологи в катакомбах: у поліції розповіли про долю малюка, якого врятували в Одесі

Пологи в катакомбах: у поліції розповіли про долю малюка, якого врятували в Одесі.

Пологи в катакомбах: у поліції розповіли про долю малюка, якого врятували в Одесі. Фото: facebook.com/julia.nikandrova.7

Події
01 листопада 2022 08:41

У поліції Одеси розповіли подробиці про ситуацію з дводенним немовлям, яке знайшли у катакомбах.

Як повідомили у пресслужбі ГУНП Одеської області, до поліції звернувся місцевий мешканець та повідомив, що чув плач дитини у підземеллі. Правоохоронці прибули за вказаною заявником адресою та виявили там 35-річну мешканку зі Скадовська з новонародженим сином.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Жінка приїхала з Херсонщини до Одеської наприкінці минулого року. В обласному центрі вона познайомилася із чоловіком, з яким спочатку проживала у знайомих, а потім оселилася у катакомбах. Згодом громадянка завагітніла, проте на облік не стала. Минулого тижня жінка народила хлопчика, пологи приймав співмешканець. Дитину породілля годувала грудьми, проте сама практично нічим не харчувалася.



Також поліцейські з'ясували, що на обліку соціальних служб міста Одеси та Одеської області жінка не перебуває. На Херсонщині вона залишила з колишнім чоловіком ще двох дітей. Новонародженого передали до Одеської обласної дитячої клінічної лікарні, де він перебуватиме під наглядом медиків. Немовля з недостатньою вагою, проте його життю та здоров'ю нічого не загрожує. Мати хлопчика від допомоги відмовилася. Вирішується питання про подальшу долю жінки та дитини.

Нагадаємо, що дводенного хлопчика знайшли 30 жовтня. Як розповіла начальник Служби у справах дітей Одеської міськради Юлія Нікандрова, мати зловживає наркотиками та малюка народила просто у катакомбах.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах