На трасі Одеса-Рені перекинувся рейсовий автобус: є постраждалі (оновлено)

На трасі Одеса-Рені перекинувся рейсовий автобус: є постраждалі .

На трасі Одеса-Рені перекинувся рейсовий автобус: є постраждалі . Фото: t.me/dumskaya_net

Події
03 листопада 2022 14:17

У четвер, 3 листопада, на трасі Одеса-Рені пасажирський автобус перекинувся у кювет. Про це повідомляють очевидці.

ДТП сталося на Ізмаїльській трасі за 25 кілометрів від Одеси, на мосту. Авто їхало у бік Ізмаїла.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Згідно з повідомленнями в соцмережах, на вузькому мосту біля селища Суворове водій втратив керування, з'їхав із проїжджої частини та перекинувся. За попередньою інформацією, постраждали семеро людей.

Місцеві жителі зазначають, що на цій ділянці дороги регулярно трапляються ДТП.

Оновлено:

У Нацполіції розповіли подробиці ДТП. Аварія за участю рейсового автобуса "Одеса-Варна" сталася сьогодні вранці на трасі Одеса-Рені, неподалік села Новокам'янка Ізмаїльського району.

Попередньо встановили, що 49-річний водій автобуса, рухаючись у бік Одеси, не вибрав безпечної швидкості, не впорався з керуванням, через що автобус перекинувся. У салоні перебували дев'ять пасажирів та двоє водіїв. З місця пригоди до лікарні доставили трьох пасажирів та водія, який перебував за кермом у момент дорожньо-транспортної пригоди. Двох водіїв перевірили на наявність алкоголю у крові – вони тверезі.

Слідчі поліції внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною першою статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України та в рамках провадження призначили низку експертиз. Ведеться слідство.

На трасі Одеса-Рені перекинувся рейсовий автобус: є постраждалі.На трасі Одеса-Рені перекинувся рейсовий автобус: є постраждалі. Фото: facebook.com/gunp.odessa

На трасі Одеса-Рені перекинувся рейсовий автобус: є постраждалі.На трасі Одеса-Рені перекинувся рейсовий автобус: є постраждалі. Фото: facebook.com/gunp.odessa

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах