Водіям на замітку: на Двох Стовпах проводитимуть ремонтні роботи

Водіям на замітку: на Двох Стовпах проводитимуть ремонтні роботи.

Водіям на замітку: на Двох Стовпах проводитимуть ремонтні роботи. Фото: 7km.net

Події
07 листопада 2022 17:46

На 23 кілометрі автомобільної дороги М-28 Одеса - Південний -/М-14/проводитимуть ремонтні роботи цілих чотири дні. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг на Одещині.

Так, з 8 листопада до 12 листопада, з 19:00 вечора до 05:00 ранку, на правій смузі руху автодороги М-28, біля "Двох Стовпів" виконуватимуться аварійно-ремонтні роботи. Учасників дорожнього руху поінформують за допомогою дорожніх знаків.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Просимо всіх водіїв бути уважними та неухильно дотримуватись правил дорожнього руху та заздалегідь знижувати швидкість руху. Просимо вибачення за тимчасові незручності", – йдеться у повідомленні Служби автомобільних доріг в Одеській області.

Водіям на замітку: на Двох Стовпах проводитимуть ремонтні роботи.Водіям на замітку: на Двох Стовпах проводитимуть ремонтні роботи. Фото: t.me/odesacityofficial

Нагадаємо, що на Одещині на кордоні з Республікою Молдова розпочали аварійно-ремонтні роботи автомобільної дороги Т-16-27. Йдеться про прикордонне село Августівське на КПП "Августівське" - Тарутино - Арциз - Сарата, на ділянці км 0 - км 4.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах