Одеський Оперний нагородили у Мадриді

Одеський Оперний нагородили у Мадриді.

Одеський Оперний нагородили у Мадриді. Фото: operahouse.od.ua

Події
29 листопада 2022 11:27

Одеський національний академічний театр опери та балету отримав нагороду на щорічній церемонії International Opera Awards у Мадриді. Про це повідомили у пресслужбі церемонії.

Так, наш театр присудили премію Opera Company. Аналогічну відзнаку отримав Оперний театр у Львові.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Вперше в історії премія Opera Company присуджується спільно двом компаніям − Львівській національній опері та Одеському національному театру опери та балету з України, наголошуючи на неймовірній роботі, яку вони виконують у надзвичайних обставинах", − йдеться у повідомленні церемонії.

Нагадаємо, що три фотографії, зроблені в Одесі, потрапили до списку найголовніших за рік за версією журналу Time у матеріалі під назвою Time's Top 100 Photos of 2022. Так, до збірки потрапив Одеський Оперний театр. На знімку, який зробила Летиція Ванкон для The New York Times, випускники 11 класу танцюють біля мішків з піском, що захищає фасад театру опери та балету. Ця фотографія була зроблена 15 червня 2022 року.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах