У мера Одеси новий заступник

У мера Одеси новий заступник.

У мера Одеси новий заступник. Фото: odessa.online

Події
20 грудня 2022 13:14

Мер Одеси Геннадій Труханов призначив нового виконувача обов'язків заступника з питань діяльності виконавчих органів ради – голову земельного департаменту Олександра Філатова. Він став сьомим за рахунком заступника мера. Про це стало відомо завдяки розпорядженню Геннадія Труханова.

Раніше Філатов виконував обов'язки директора департаменту земельних ресурсів Одеської міськради, а раніше він був заступником директора "Інфоксводоканалу".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Посаду заступника Олександр Філатов отримав 12 грудня, після того як 9 грудня НАБУ та САП повідомили про підозру заступникам Труханова: Михайлу Кучуку, Олегу Бриндаку та Світлані Бедрегі. Нагадаємо, що їм інкримінують участь у злочинній організації. З осені 2021 року учасники злочинної організації контролювали питання забудови в Одесі, розпорядження коштами місцевого бюджету, діяльність комунальних підприємств та їхню взаємодію із приватним сектором ринку. Їх звинувачують у тому, що вони налагодили процес систематичного підкупу посадових осіб Одеської міської ради, які забезпечують ухвалення необхідних рішень.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах