В Одесі нарешті запрацювала автоматизована система контролю оплати паркування

В Одесі нарешті запрацювала автоматизована система контролю оплати паркування.

В Одесі нарешті запрацювала автоматизована система контролю оплати паркування. Фото: Артем Сидоренко/facebook.com

Події
22 грудня 2022 14:30

З 22 грудня в Одесі можна сплатити за паркування автомобіля, просканувавши QR-код на терміналі. Ця система забезпечує безготівкову оплату за паркування через платіжний сервіс Wayforpay. Відповідне рішення ухвалив Виконавчий комітет Одеської міської ради 22 грудня.

Раніше цю послугу тестували.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Термінали знаходяться в периметрі кожного кварталу. Щоб сплатити – необхідно просканувати QR-код, ввести марку та номер автомобіля. Інспектор за вашим номером зможе легко перевірити, чи сплатили ви паркування. Три місяці ми тестували даний режим роботи, сьогодні вже запустили в плановому режимі "З моменту запуску додатку одеський бюджет поповнився на 520 тисяч гривень, так само було складено протоколів на суму 900 тисяч гривень, 420 тисяч уже сплачено до бюджету", - пояснив директор міського департаменту транспорту Артем Сидоренко.

Нагадаємо, що Одеса закупила 13 нових трамваїв з низьким рівнем статі. 16 грудня місто підписало контракт із фінансуванням Європейського інвестиційного банку (ЄІБ) на постачання нових багатосекційних зчленованих трамваїв від компанії ТОВ "Татра-Південь". Це багатосекційні зчленовані трамваї з низьким рівнем статі.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах