Отримай відповідь: чи скасують в Одесі комендантську годину новорічної ночі

Отримай відповідь: чи скасують в Одесі комендантську годину новорічної ночі.

Отримай відповідь: чи скасують в Одесі комендантську годину новорічної ночі. Фото: gamerwall.pro

Події
26 грудня 2022 08:36

В Одесі не скасовуватимуть комендантську годину під час святкування Нового року, жодних великих масових заходів у місті не буде.

Нагадаємо, нещодавно місцеві паблики опублікували новину, що в Одеській ОВА нібито досі не визначилися, чи буде комендантська година новорічної ночі. При цьому нібито уточнили, що рішення буде ухвалено найближчим часом. Втім, офіційної інформації від місцевої влади з цього приводу не надходило.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Тим часом у Нацполіції уточнили, що комендантську годину в Україні новорічної ночі з 31 грудня на 1 січня скасовувати не будуть.

"Люди повинні розуміти, що незалежно від того, який день у нас – святковий чи несвятковий – є певні вимоги комендантської години. Поліцейські перевірятимуть осіб, перевірятимуть їх документи, доставлятимуть до підрозділів поліції для встановлення особи чи перевірки цієї особи", – заявила прес-служба -секретар Нацполіції Мар'яна Рева.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах