Пожежа з постраждалим і порятунок собаки: як минула доба в одеських рятувальників

Пожежа з постраждалим та порятунок собаки: як минула доба в одеських рятувальників.

Пожежа з постраждалим та порятунок собаки: як минула доба в одеських рятувальників. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
31 грудня 2022 12:07

За добу, із 30 по 31 грудня, в Одеському регіоні гасили шість пожеж, одна з яких спалахнула в нашому місті. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

У селищі міського типу Великодолинське Одеського району сталася резонансна пожежа.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Повідомлення про спалах надійшло до Служби порятунку об 11:30. Прибувши на місце рятувальники встановили, що горить домашнє майно у квартирі. Об 11:57 пожежу локалізували, а о 12:03 повністю загасили на площі десять квадратних метрів. Внаслідок пожежі постраждав 78-річний господар: він отримав опіки обличчя І ступеня та 1% поверхні тіла. Потерпілого у стані середньої тяжкості госпіталізували до клінічної лікарні. Ймовірно, пожежа спалахнула через те, що господар необережно поводився з вогнем під час розпалювання печі. Для боротьби з полум'ям від ДСНС залучали одну одиницю техніки і п'ять пожежників.

Упродовж доби рятувальники двічі виїжджали на допомогу населенню. В Ізмаїлі, на вулиці Аеродромна, вони дістали з ями глибиною чотири метри собаку, а в Чорноморську, на проспекті Миру, відчинили двері квартири, яку не могла самостійно відкрити 84-річна господиня.

Надзвичайних ситуацій протягом минулої доби в нашому регіоні не було. На ліквідацію наслідків вибухів і обстрілів підрозділи ДСНС не залучалися.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах