У новорічну ніч на одній із вечірок в Одесі продавали алкоголь після 20:00

У новорічну ніч на одній із вечірок в Одесі продавали алкоголь після 20:00.

У новорічну ніч на одній із вечірок в Одесі продавали алкоголь після 20:00. Фото: od.npu.gov.ua

Події
02 сiчня 2023 12:37

У новорічну ніч в одному з розважальних закладів у центрі Одеси, де присутнім на вечірці продавали алкоголь, незважаючи на заборону його реалізацію після восьмої години вечора. Про це повідомили у пресслужбі Національної поліції.

Щодо адміністрації закладу поліцейські склали протокол за частиною другою статті 156 (порушення працівником підприємства торгівлі або громадського харчування правил торгівлі алкогольними напоями у заборонене рішенням відповідного органу місцевого самоврядування час доби) КУпАП, що тягне за собою накладення штрафу від чотирьохсот до восьмисот неоподатковуваних мінімумів (6800 до 13 600 гривень).

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Усі фото: od.npu.gov.ua

У ніч із 31 грудня на 1 січня в області не було зафіксовано жодного грубого порушення публічної безпеки та порядку у громадських місцях. Також не виявлено фактів використання піротехнічних виробів, які наразі заборонені. Більшість громадян сумлінно дотримувалася комендантської години.

Раніше ми повідомляли про те, що публічну безпеку та порядок забезпечували майже 3000 правоохоронців у всій області, з яких 1300 охороняли правопорядок в Одесі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах