На Одещині пес допоміг прикордонникам виявити боєприпаси

На Одещині пес допоміг прикордонникам виявити боєприпаси.

На Одещині пес допоміг прикордонникам виявити боєприпаси. Фото: facebook.com/SouthernBorderUkraine

Події
15 сiчня 2023 16:29

На Одещині службовий пес допоміг прикордонникам виявити мисливські патрони. Про це повідомили у пресслужбі Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Так, 14 січня до пункту пропуску "Староказаче" на виїзд до Молдови прибув 36-річний громадянин України. Під час перевірки автомобіля спрацював службовий собака, натренований на пошук вибухових речовин.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Внаслідок подальшої перевірки у бардачку транспортного засобу цього громадянина виявили десять набоїв до мисливської рушниці 12-міліметрового калібру марки EXPRESS LINE.

На порушника склали відповідні документи, а боєприпаси вилучили встановленим порядком  і передали працівникам митниці.

Нагадаємо, 12 січня поблизу пункту пропуску "Табаки" прикордонники затримали 42-річного одесита, який під виглядом "моряка" намагався нелегально потрапити до Молдови в обхід пунктів пропуску. За словами порушника, з Молдови він збирався вирушити в морський рейс, а "зеленою зоною" скористався, бо не хотів обтяжувати себе зайвими формальностями і робити документи, передбачені для легального виїзду моряків з країни.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах