З пшеницею для Ефіопії: з порту Великої Одеси вийшло четверте судно в рамках програми Grain from Ukraine

З пшеницею для Ефіопії: з порту Великої Одеси вийшло четверте судно в рамках програми Grain from Ukraine.

З пшеницею для Ефіопії: з порту Великої Одеси вийшло четверте судно в рамках програми Grain from Ukraine. Скриншот відео facebook.com/MinInfra.UA

Події
22 сiчня 2023 18:33

З порту Чорноморськ вийшло четверте судно в рамках програми Grain from Ukraine. Про це повідомили у пресслужбі Міністерства інфраструктури України.

Балкер AMIRA HANA доставить до порту Джибуті 30 тисяч тонн пшениці, а звідти українське зерно поставлять до Ефіопії, жителі якої страждають від голоду.

Відео: facebook.com/MinInfra.UA

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Наприкінці минулого року порти Великої Одеси вже відправили три судна із 80 тисячами тонн гуманітарної пшениці від України для Ефіопії і Сомалі.

Програму Grain from Ukraine запустили з ініціативи Володимира Зеленського і реалізують за підтримки Всесвітньої продовольчої програми ООН та розвинених країн світу. Головна мета – забезпечити доступ до українського зерна країнам, що страждають від голоду. На даний момент до програми приєдналося вже понад 30 країн, а сума донатів сягнула майже 200 мільйонів доларів.

Нагадаємо, минулими вихідними з портів Одеської області вийшли шість суден із 153 тисячами тонн агропродукції для Африки, Азії та Європи.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах