Чекай на похолодання: яка погода буде в Одесі наступного тижня

Чекай на похолодання: яка погода буде в Одесі наступного тижня.

Чекай на похолодання: яка погода буде в Одесі наступного тижня. Фото: facebook.com/lolita.klochkova

Події
22 сiчня 2023 20:38

Згідно із прогнозами синоптиків, в Одесі наступного тижня очікується хмарна із проясненнями погода. Невеликі опади прогнозують лише на п'ятницю. Температура вдень коливатиметься від 0°С до +5°С, а деякі ночі будуть морозними.

Про це повідомляє Гідрометеорологічний Центр Чорного та Азовського морів.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

23 січня

В Одесі та області буде хмарно із проясненнями. Без опадів. Швидкість північно-східного вітру становитиме 6–11 метрів за секунду. Температура в місті вночі та вдень становитиме +1–3°С, а в області – +2–4°С. Видимість на дорогах області буде хорошою.

24–25 січня
Хмарно із проясненнями. Без істотних опадів. Північно-східний вітер дутиме зі швидкістю 5–10 метрів за секунду. Температура вночі коливатиметься від -3°С до +2°, а вдень – від 0°С до +5°С.

26 січня
Без істотних опадів. Швидкість північно-східного вітру складе 4–9 метрів за секунду. Температура вночі становитиме від 0°С до -5°С, а вдень – від 0°С до -5°С.

27 січня
Невеликі опади. Північно-східний вітер дутиме зі швидкістю 5–9 метрів за секунду, проте місцями його пориви сягатимуть 11–15 метрів за секунду. Температура вночі становитиме від -3°С до +2°, а вдень – від 0°С до +5°С.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах