Одесит серед ночі викрав із фасадів будинків 13 прапорів України

Одесит серед ночі викрав з фасадів будинків 13 прапорів України.

Одесит серед ночі викрав з фасадів будинків 13 прапорів України.

Події
30 сiчня 2023 15:01

В Одесі 22-річний хлопець серед ночі викрав із фасадів будинків на території Приморського району 13 державних прапорів, щоби вранці продати їх на місцевому ринку по 50 гривень. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Реалізувати задумане чоловікові завадив комендантський патруль - зловмисника викрили посеред міста та вилучили у нього крадене майно.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За наявності достатніх доказів, які зібрали поліцейські, слідчі територіальних підрозділів поліції повідомили фігуранту про підозру у крадіжці, скоєній в умовах воєнного стану. Цей злочин передбачено частиною четвертою статті 185 Кримінального кодексу України та карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.

Досудове розслідування проваджень триває.

Нагадаємо, що Герой, який підняв Державний Прапор України на острів Зміїний після його деокупації, загинув. Про це в ефірі телемарафону розповів його побратим, який також брав участь у завершальній операції на острові. Загиблого захисника звали Олег.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах