Затримання колаборанта та знахідка у вигляді гранати: одеські патрульні відзвітували за добу

Затримання колаборанта та знахідка у вигляді гранати: одеські патрульні відзвітували за добу.

Затримання колаборанта та знахідка у вигляді гранати: одеські патрульні відзвітували за добу. Фото: t.me/od_patrolpolice

Події
01 лютого 2023 11:26

Минулої доби, з 31 січня по 1 лютого, в Одесі затримали можливого колаборанта, а також знайшли гранату прямо на вулиці. Про це повідомила речник Патрульної поліції в Одеській області Алла Марченко.

Так, учора у Київському районі міста інспектори затримали чоловіка, який висловлювався про підтримку країни агресора. Під час перевірки мобільного телефону знайшли листування та контакти з абонентами Росії. Чоловіка передали до відповідних служб для подальшої перевірки.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також учора в одному із районів міста, на узбіччі, виявили гранату. Інспектори огородили місце події та викликали вибухотехніків.

Усього минулої доби патрульні поліцейські Одеси обробили 672 виклики. Правоохоронці перевірили 17 підозрілих осіб, доставили до відділення поліції семеро порушників комендантської години. Протягом доби виявили вісім водіїв, які керували автомобілем у стані алкогольного сп'яніння, а також два факти незаконного обігу наркотиків. Сталася й одна ДТП із постраждалим.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах