У боях поблизу Бахмута Донецької області загинув 24-річний військовий із Одеської області

У боях поблизу Бахмута на Донеччині загинув 24-річний військовий з Одеської області.

У боях поблизу Бахмута на Донеччині загинув 24-річний військовий з Одеської області. Фото: vygoda-gromada.gov.ua

Події
04 лютого 2023 18:17

На війні з російськими окупантами загинув 24-річний мешканець Вигодянської громади Дмитро Боднаровський. Про це повідомили у пресслужбі Вигоднянської громади.

Загиблий Герой народився 1998 року і мешкав у селі Паліївка. У пресслужбі громади зазначають, що він був доброю відповідальною людиною та справжнім патріотом. Захищати рідну країну Дмитро пішов із перших днів вторгнення. Життя молодого воїна обірвалося під час жорстоких боїв поблизу населеного пункту Бахмут Донецької області.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

За попередніми даними, траурний кортеж із тілом загиблого Героя прибуде до Паліївки 5 лютого.

Жителів громади просять створити живий коридор, щоб віддати належну повагу захиснику, який віддав життя за Україну. Маршрут живого коридору пролягатиме від ферми біля села Зоряне селом Паліївка (від вулиці Центральної до будинку, де проживав загиблий). Для бажаючих віддати честь захиснику і взяти участь у живому коридорі у неділю, 5 лютого, із села Вигода від магазину "Весна" вирушатиме до села Паліївка автобус.

Похорон пройде 6 лютого. Героя поховають на Алеї Слави на цвинтарі у селі Вигода.

Нагадаємо, 29 січня під час бойових дій за звільнення України від російських загарбників поблизу населеного пункту Олександрівка Херсонського району Херсонської області загинув 38-річний мешканець селища Березине Тарутинської громади Олександр Зелений.

Також ми повідомляли про те, що 1 лютого в Одесі на території Староконного ринку урочисто відкрили меморіальну дошку захиснику України Івану Фунтовому, який загинув на Херсонщині у серпні минулого року.

Вічна пам'ять усім Героям, які віддали життя за Україну!

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах