З початку року від коронавірусу в Одесі померло 14 осіб

З початку року від коронавірусу в Одесі померло 14 людей.

З початку року від коронавірусу в Одесі померло 14 людей. Фото: freepik.com

Події
06 лютого 2023 18:06

З початку 2023 року в Одесі зареєстрували 601 лабораторно підтверджений випадок захворювання на COVID-19. І, на жаль, є і 14 летальних випадків. Про це повідомляє пресcлужба міськради.

За тиждень, з 27 січня по 1 лютого, в Одесі спостерігається зменшення зареєстрованих випадків захворювання на коронавірусну інфекцію на 30,6% порівняно з попереднім тижнем (68 випадків захворювання проти 98 випадків).

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

При цьому динаміка поширення COVID-19 за віковими групами свідчить про найбільше зростання захворювання серед дорослого населення віком від 55 років та старше.

Нагадаємо, що в період дії військового стану в лікарнях Одеської області встановили 12 кисневих станцій, а загальна кількість таких станцій у медичних закладах нашого регіону наразі досягла 31.

Раніше ми повідомляли, що на Сумщині підтвердили перший в Україні випадок зараження новим підвидом штаму коронавірусу "Омікрон" XBB.1.5 або "Кракен". Його виявили у людини, яка не пройшла курс вакцинації.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах