Фасад Суворовського військкомату відремонтують за 14 мільйонів

Фасад Суворовського військкомату відремонтують за 14 мільйонів.

Фасад Суворовського військкомату відремонтують за 14 мільйонів. Фото: vesti.ua

Події
08 лютого 2023 14:28

Фасад Суворовського військкомату за адресою Лінійна 17а в Одесі збираються відремонтувати більш ніж за 14 мільйонів гривень. Про це стало відомо на сьогоднішній сесії міськради.

Депутати підтримали це рішення.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, у місті планується ремонт фасаду та даху Суворівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. За 14,7 мільйонів мають відремонтувати фасад, покрівлю та замінити віконні рами.

Нагадаємо, що капітальний ремонт вулиць Преображенської та Пантелеймонівської біля ринку "Привоз" коштуватиме бюджету Одеси не 90, а 100 мільйонів гривень. Додаткові роботи, які компанія-підрядник провела раніше, оцінили майже 10 мільйонів.

Ремонт розпочали у квітні 2021 року та закінчили у червні 2022. Тендер на 90 мільйонів гривень виграла компанія "Ростдорбуд". Робітники замінили трамвайне полотно та контактну мережу, всі інженерні мережі, а також відремонтували тротуари, дороги, зупинки громадського транспорту.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах