На Одещині в руках дівчинки-підлітка вибухнув невідомий предмет

На Одещині в руках дівчинки-підлітка вибухнув невідомий предмет.

На Одещині в руках дівчинки-підлітка вибухнув невідомий предмет. Фото ілюстративне: od.npu.gov.ua

Події
15 лютого 2023 20:37

У місті Балта Одеської області в руках у 15-річної дівчинки вибухнув невідомий предмет, який вона знайшла у власному будинку. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції в Одеській області.

Постраждалу з осколковими пораненнями тіла госпіталізували до місцевої лікарні.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

На місці події працює слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції та Подільського районного управління поліції. Правову кваліфікацію події назвуть після з'ясування всіх її обставин.

Правоохоронці вкотре закликають громадян у разі виявлення підозрілих чи явно вибухонебезпечних предметів не чіпати їх руками, а відходити на безпечну відстань та негайно викликати спецслужби за телефонами спецліній "101" та "102".

Нагадаємо, нещодавно поліцейські затримали 29-річного одесита, який без передбаченого законом дозволу придбав, зберігав і носив із собою більше трьох десятків набоїв різного калібру, саморобний вибуховий пристрій, кілька одиниць засобів підриву й корпусів гранат "РГД-5" та "Ф-1 ". За незаконне зберігання боєприпасів і вибухівок чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах