Через вибух у Балті відкрили два кримінальні провадження

Через вибух боєприпасу в Балті відкрили два кримінальні провадження.

Через вибух боєприпасу в Балті відкрили два кримінальні провадження. Фото: od.npu.gov.ua

Події
16 лютого 2023 13:53

Через вибух невідомого предмета, через що отримала травму 15-річна мешканка Балти Одеської області, поліцейські розпочали два кримінальні провадження. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Одеської області.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною четвертою статті 296 (хуліганство) та частиною першою статті 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами чи вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, 15 лютого у Балті 15-річна мешканка одного із приватних домоволодінь постраждала від вибуху невідомого предмета, який вона знайшла на віконному відливі власного будинку. Дівчинка з рваними ранами живота та нижніх кінцівок потрапила до лікарні. Наразі вона перебуває на лікуванні в Одеській обласній клінічній лікарні, її стан стабільний.

Під час огляду місця події криміналісти та спеціалісти вибухотехнічної служби виявили залишки вибухонебезпечного предмета, які направили на експертне дослідження для ідентифікації та класифікації.

Поліцейські територіального підрозділу поліції встановлюють походження вибухонебезпечного предмета, його власника та притягнення винної особи до відповідальності.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах