Вручення повісток в Одесі тепер записуватимуть на відео

Скандальні вручення повісток в Одесі тепер зніматимуть на відео.

Скандальні вручення повісток в Одесі тепер зніматимуть на відео. Фото: cripo.com.ua

Події
21 лютого 2023 09:04

Порядки денний в Одесі, де найбільша кількість скандалів з їх врученням, почали виписувати під відеозапис. Про це в інтерв'ю " Радіо Свобода " повідомила голова пресцентру командування "Південь" Наталія Гуменюк.

За її словами, кожну групу, яка вирушає вручати повістки, почали споряджати боді-камерами, за якими потім розбирають скандальні інциденти.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Ми над цим працюємо. Оскільки (камера – Ред.) це не обов'язковий елемент, але розуміючи, що ось так можуть розвиватися події, ми використовували це як спосіб застереження для того, щоб дійсно об'єктивно мати можливість оцінити всю ситуацію, якщо така виникла", – заявила Гуменюк.

Раніше ми повідомляли про те, що в Оперативному командуванні "Південь" засудили інцидент, подібний до того, що стався днями в Одесі, з насильним врученням повістки чоловікові. Він ретельно вивчається у службовому порядку, а за наслідками розслідування зроблять відповідні висновки.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах