Одіозний екс-заступник губернатора Одеської ОВА хотів повернути посаду через суд

Одіозний екс-заступник губернатора Одеської ОВА хотів повернути посаду через суд - фото

Одіозний екс-заступник губернатора Одеської ОВА хотів повернути посаду через суд - фото

Події
24 лютого 2023 11:45

Суд відмовився відновлювати Олега Муратова на посаді заступника голови Одеської ОВД. Таке рішення ухвалив Окружний адмінсуд.

Як стало відомо із судового реєстру, Муратов хотів пробачити розпорядження голови ОВА Максима Марченка про його звільнення з посади. Але екс-чиновник пізно подав заяву до суду, тож її не розглянули.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Суддя Одеського окружного адміністративного суду Анатолій Радчук зазначив у ухвалі, що Муратов ознайомився з розпорядженням про звільнення ще 10 січня.

"Таким чином, з 11 січня 2023 року у позивача розпочався місячний термін на звернення до суду, який закінчився 10 лютого 2023 року. 12 лютого представник позивача сформував цю позовну заяву в системі "Електронний суд". 13 лютого позовна заява була зареєстрована в Одеському окружному таким чином, позивач звернувся після встановленого місячного строку", – констатує суддя.

Нагадаємо, що 3 січня співробітники СБУ затримали Олега Муратова. За версією слідства, Муратов отримав 27 тисяч доларів, щоб відкупити іншу людину від кримінальної відповідальності.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах