Співробітників Одеського університету внутрішніх справ звільнили за знущання зі студента

Співробітників Одеського університету внутрішніх справ звільнили за знущання зі студента.

Співробітників Одеського університету внутрішніх справ звільнили за знущання зі студента. Скриншот відео

Події
24 лютого 2023 19:57

Сьогодні, 24 лютого, трьох співробітників Одеського університету внутрішніх справ звільнили за знущання зі студента. Про це повідомили у пресслужбі навчального закладу.

Так, в одному з одеських пабліків опублікували ролик, на якому курсант, який знаходиться на території Одеського державного університету внутрішніх справ, виконує присідання. За виконанням вправи стежать троє людей у формі, причому один із них знімає курсанта на телефон.

Відео: Телеграм-канал Одеса INFO

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

За попередньою інформацією, співробітники відомчого вишу перевищили службові повноваження. Ректор Одеського державного університету внутрішніх справ ухвалив рішення про невідкладне звільнення фігурантів, а також призначив службове розслідування всіх обставин події. Наразі внутрішня безпека Національної поліції перевіряє правомірність дій співробітників університету. Усі зібрані матеріали передадуть до Державного бюро розслідувань.

Нагадаємо, на новорічні і різдвяні свята безпеку та охорону громадського порядку на території міста Одеси та області забезпечували майже три тисячі правоохоронців, зокрема й курсанти Одеського державного університету внутрішніх справ.

Також Vgorode повідомляв про те, в яких вузах Одеси є укриття.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах