Аварія: в Одесі зникло світло та зупинився електротранспорт

Аварія: в Одесі зникло світло та зупинився електротранспорт.

Аварія: в Одесі зникло світло та зупинився електротранспорт. Фото: unsplash.com/@dragos126

Події
27 лютого 2023 09:28

В Одесі сталося аварійне відключення лінії. Через це тимчасово без світла залишились майже всі райони Одеси та Одеський район, а трамваї та тролейбуси перестали курсувати. Про це повідомили у пресслужбі ДТЕК "Одеські електромережі".

Електроенергію не подають на насосні станції, відповідно води у будинках не буде.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначимо, що час нічних перемикань ліній напруга у будинках одеситів сягав 250 вольт. А вранці багато городян помітили, що перед відключенням світла він сильно моргав.

Коли повернуть світло до будинків одеситів поки що невідомо. Енергетики розпочнуть аварійно-відновлювані роботи одразу після відбою повітряної тривоги.

Нагадаємо, що на понеділок, 27 лютого, "Укренерго" не надавало обмеження споживання електроенергії. Це дозволяє не відключати світло у Києві, Київській, Одеській та Дніпропетровській областях. Проте внаслідок пошкодження мереж "Укренерго" у деяких енерговузлах можливі відключення за графіком. В Одеській області та Одесі через дефіцит пропускної спроможності мереж у тестовому режимі діють графіки стабілізаційних відключень.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах