На Одещині ухилист, тікаючи, потрапив у протитанковий рів

На Одещині ухилист, тікаючи, потрапив у протитанковий рів.

На Одещині ухилист, тікаючи, потрапив у протитанковий рів. Фото: facebook.com/SouthernBorderUkraine

Події
03 березня 2023 10:35

На околиці Андріяшівки на Одещині прикордонники Подільського загону виявили хлопця, який намагався незаконно потрапити до Молдови. Про це повідомили у пресслужбі Держприкордонслужби.

На вимоги зупинитися, порушник не відреагував та намагався зникнути з поля зору охоронців кордону. Втікаючи, він не втримав рівноваги послизнувся і впав у протитанковий рів, заповнений водою.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

З'ясувалося, що порушник – 26-річний громадянин України, мешканець Одеси, який планував потрапити за кордон, уникнувши призову на військову службу.

Правоохоронці надали втікачеві медичну допомогу та доставили до підрозділу.

На Одещині ухилист, тікаючи, потрапив у протитанковий рів.На Одещині ухилист, тікаючи, потрапив у протитанковий рів. Фото: facebook.com/SouthernBorderUkraine

Нагадаємо, що у вівторок, 28 лютого, прикордонники Білгород-Дністровського загону Одеської області затримали чотирьох чоловіків, які намагалися незаконно перетнути державний кордон.

Правопорушники виявились місцевими жителями одного із населених пунктів Одеської області. Свою подорож вони спланували вночі, сподіваючись залишитися непоміченими.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах