В одеському готелі стався скандал через українську мову (відео)

В одеському готелі стався скандал через українську мову.

В одеському готелі стався скандал через українську мову. Фото: obozrevatel.com

Події
03 березня 2023 15:36

В одеському готелі жінка висміяла персонал за те, що вони говорили українською мовою, назвавши робітниць колгоспом. Відео скандалу поширили у соціальних мережах.

Все почало з того, що жінка назвала гривні карбованцями і почала запевняти, що в Одесі це одне і те й так завжди всі говорили. Персонал виправив клієнтку, після чого жінка обізвала всіх, хто розмовляє українською, колгоспом.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Згодом жінка зазначила, що як корінна одеситка і завжди говорила російською мовою, а ось українською розмовляють лише на селі. Почалася суперечка. У результаті жінка почала кричати, що дівчата не мають права робити їй зауваження, що вона не планує вчити щось українською та взагалі – вона дружить із Трухановим.

Але персонал готелю зняв це на камеру.

За деякий час жінка опублікувала відео з вибаченнями. Їй довелося це зробити після того, як до неї зайшов місцевий громадський діяч Дем'ян Ганул. Вона вибачилася за те, що назвала гривню карбованцями, а також вибачилася перед дівчатами, яких образила у готелі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах