Одеська облрада звільнила двох керівників медустанов та позбавила повноважень трьох депутатів

Одеська облрада звільнила двох керівників медустанов та позбавила повноважень трьох депутатів.

Одеська облрада звільнила двох керівників медустанов та позбавила повноважень трьох депутатів. Фото: facebook.com/oblrada.didenko

Події
03 березня 2023 18:29

3 березня на 17-й сесії Одеської обласної ради VIII скликання депутати підтримали звільнення директора Одеського обласного бюро судово-медичної експертизи Тетяни Папіж та головного лікаря Одеського регіонального клінічного протипухлинного центру В'ячеслава Полясного. Про це повідомив голова Одеської обласної ради Григорій Діденко.

Керівників медустанов звільнять на підставах актів робочих груп, які проводили перевірку протягом двох місяців та виявили численні порушення.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Також депутати проголосували за приєднання трьох комунальних некомерційних підприємств до інших медичних установ, які працюють більш ефективно, та схвалили дострокове припинення повноважень трьох депутатів: Олексій Ігнатьков, Володимир Осипов та Олег Казимиров написали відповідні заяви.

Григорій Діденко зазначив, що сесія проходила напружено, із суперечками та закликав колег утримуватися від популізму.

"Свої політичні амбіції будете задовольняти вже після перемоги. Таким чином ви граєте на користь ворога, а не жителів. Діємо зважено та стримано. Тільки так переможемо!" – наголосив голова обласної ради.

Нагадаємо, депутати обласної ради звернулися до МВС та керівництва Національної поліції із проханням перевірити начальника патрульної поліції Дмитра Хмарука на відповідність займаній посаді. За версією депутатів, патрульна поліція під керівництвом Хмарука не реагує на правопорушення, ігнорує відповідні звернення до місцевих органів державної влади та місцевого самоврядування.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах