Боксер із Одеської області Василь Ломаченко потрапив у скандал: сфотографувався з російським спортсменом

Боксер із Одеської області Василь Ломаченко потрапив у скандал: сфотографувався із російським спортсменом.

Боксер із Одеської області Василь Ломаченко потрапив у скандал: сфотографувався із російським спортсменом. Фото: скріншот з відео UFC

Події
06 березня 2023 12:55

Боксер з Одеської області Василь Ломаченко потрапив у скандал, сфотографувавшись із російським чемпіоном UFC у легкій вазі Ісламом Махачовим. Це сталося під час турніру UFC 285 у Лас-Вегасі. Епізод потрапив на відео, яке опублікував офіційний обліковий запис турніру.

Іслам Махачов – російський боєць змішаних єдиноборств. У жовтні минулого року після отримання поясу чемпіона UFC спортсмен вирушив у гості до одіозного глави Чечні Рамзана Кадирова.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що раніше екс-чемпіон світу у трьох дивізіонах та олімпійський чемпіон 2008 та 2012 років з боксу Василь Ломаченко потрапив до Реєстру держзрадників. Підставою для внесення боксера до Реєстру стала його публікація в Інстаграмі відео проповіді митрополита Лонгіна, архієрея УПЦ Московського патріархату.

У своїй проповіді Лонгін говорить про те, що "українська держава розпочала війну проти Бога, проти церкви Господньої та проти українського народу", що є одним із ключових наративів російської пропаганди щодо низки обшуків СБУ у приміщеннях московського патріархату.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах