"Злодії в законі" на прізвисько "Бадрі Кутаїський" вручили підозру: він призначав "дивлячого" за Одеською областю

Одеському "злодії в законі" на прізвисько "Бадрі Кутаїський" вручили підозру.

Одеському "злодії в законі" на прізвисько "Бадрі Кутаїський" вручили підозру. Фото: facebook.com/DSI.police.ukraine

Події
09 березня 2023 16:24

"Злодії в законі" із списку санкцій РНБО на прізвисько "Бадрі Кутаїський" вручили підозру за участь у так званій "сходці" для призначення "дивлячого" за "общаком" в Одеській області. Він також є "дивиться" за злодійським "общаком" Росії. Про це повідомляє Департамент стратегічних розслідувань.

Так, він за допомогою телефонного зв'язку він разом з іншими злодіями в законі брав участь у злочинних зборах.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

58-річний "злодій у законі" уродженець РФ, якого "коронували" у Краснодарі у 25-річному віці. Згідно з матеріалами слідства, "Бадрі Кутаїський" був учасником злочинних зборів, де разом із "злодіями в законі" на прізвисько "Умка", "Лаша Сван" та іншими особами ухвалили рішення про призначення "дивлячого" за "общаком" в Одеській області.

7 березня чоловікові повідомили про підозру в частині першій статті 255-2 Кримінального кодексу України. Відомо, що підозрюваний "злодій у законі" відповідає за надходження та розподіл коштів так званого російського злодійського "общака" і "дивляться" за ним.

Раніше в іншій справі щодо організації та участі у злочинних зборах підозри оголосили трьом суб'єктам підвищеного злочинного впливу у статусі "злодія в законі" – "Поліку", "Умці", "Лаші Свану" та "Рамазу Богдадському". Крім того, наприкінці лютого підозру отримали так званий "куратор" по Одеському регіону - "злодій у законі" на прізвисько "Лавасогли-Батумський", який має тісні зв'язки з криміналітетом РФ, та його п'ять "ставлеників". Їм інкримінують організацію та участь у "сходці".

За організацію та участь у злочинних зборах підозрюваним може загрожувати до дванадцяти років ув'язнення з конфіскацією майна.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах