На Одещині сталися дві смертельні пожежі: загинули жінка та чоловік

На Одещині сталися дві смертельні пожежі: загинули жінка та чоловік.

На Одещині сталися дві смертельні пожежі: загинули жінка та чоловік. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
11 березня 2023 12:32

За добу на Одещині сталися дві смертельні пожежі. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

Так, 10 березня об 11:53 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у місті Кілія на вулиці Українській. Прибувши на місце, рятувальники виявили, що на території приватного домоволодіння горять трава та сміття. О 12:19 займання на площі 300 квадратних метрів ліквідували. Внаслідок пожежі загинула 80-річна господарка будинку. Від ДСНС для боротьби з полум'ям залучали дві одиниці техніки та шістьох пожежників. Причину пожежі встановлюється.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Ще одна смертельна пожежа спалахнула на вулиці Степова у селі Демидівка Любашівської територіальної громади Подільського району. Про загоряння рятувальники дізналися о 15:16 10 березня від чергового поліції, який повідомив, що о 08:00 у кімнаті приватного житлового будинку спалахнули матрац та постільні речі. Пожежа на площі два квадратні метри згасла внаслідок самозагасання. Унаслідок пожежі загинув 45-річний господар. Причиною займання стала необережність загиблого під час паління. Підрозділи ДСНС на пожежу не виїжджали.

О 23:06 10 березня до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Грецькій у місті Білгород-Дністровський. На місці рятувальники виявили, що в одноповерховому житловому будинку горить дах. Для того, щоб повністю ліквідувати спалах, рятувальникам знадобилося близько півтори години. Причиною пожежі стало коротке замикання електромережі. Від ДСНС для гасіння вогню задіяли чотири одиниці пожежної техніки та 19 рятувальників, а від місцевої пожежної команди "Шабо" – одну одиницю техніки та трьох людей особового складу. На щастя, обійшлося без загиблих та постраждалих.

  • На Одещині сталися дві смертельні пожежі: загинули жінка та чоловік фото
  • На Одещині сталися дві смертельні пожежі: загинули жінка та чоловік фото 1
  • На Одещині сталися дві смертельні пожежі: загинули жінка та чоловік фото 2
  • На Одещині сталися дві смертельні пожежі: загинули жінка та чоловік фото 3
  • На Одещині сталися дві смертельні пожежі: загинули жінка та чоловік фото 4
  • На Одещині сталися дві смертельні пожежі: загинули жінка та чоловік фото 5
  • На Одещині сталися дві смертельні пожежі: загинули жінка та чоловік фото 6

На Одещині сталися дві смертельні пожежі: загинули жінка та чоловік фото

Фото: facebook.com/DSNSODE

Загалом протягом доби рятувальники гасили в Одеському регіоні 30 пожеж, шість із яких спалахнули в нашому місті. 20 разів представники ДСНС виїжджали на загоряння сухої рослинності. Загальна площа таких пожеж склала 8,096 гектара.

Один раз рятувальники надали допомогу "102": на вулиці Михайлівській у місті Ізмаїл вони відчинили двері квартири.

Не обійшлося й без виявлення вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни. На вулиці Добровольського у селі Паліївка Вигодянської територіальної громади Подільського району група піротехнічних робіт вилучила та знищила артснаряд 80-міліметрового калібру.

Надзвичайних ситуацій протягом минулої доби в нашому регіоні не було. На ліквідацію наслідків вибухів та обстрілів підрозділи ДСНС не залучалися.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах