В ОВА розповіли, що буде в Одесі з цьогорічним курортним сезоном

В ОВА розповіли, що буде в Одесі з цьогорічним курортним сезоном.

В ОВА розповіли, що буде в Одесі з цьогорічним курортним сезоном. Фото: Дана Павлова

Події
13 березня 2023 11:45

Одеська ОВА обговорює питання відкриття прибережних закладів, зокрема клубів у літній сезон. Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

За його словами, "танці на кістках" влаштовувати не будуть, але обіцяють при цьому врахувати побажання підприємців. Заборона на відвідування узбережжя Одеси, як і раніше, залишається в силі, і немає ознак того, що її незабаром планують скасувати.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"У нас є відповідний досвід минулого року. Тому не буде в Одесі "танців на кістках", адже військовий час передбачає відповідні вимоги. Утім, буде враховано досвід минулого року, коли було створено відповідні центри дозвілля та відпочинку. Я думаю, що всі ці питання будуть узгоджені та враховані побажання підприємців. Адже економіка має працювати, тому що саме вона – оборона нашої держави та підтримка ЗСУ", – зазначив Сергій Братчук.

Нагадаємо, що минулого року після обстрілу курортного селища Сергіївка Одеської області оперативне командування "Південь" закликало не їздити відпочивати на чорноморське узбережжя.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах