На трасі Одеса - Рені фура зіткнулася з легковиком: є загиблий та постраждалі

На трасі Одеса – Рені фура зіткнулася з легковиком: є загиблий та постраждалі.

На трасі Одеса – Рені фура зіткнулася з легковиком: є загиблий та постраждалі. Фото: od.npu.gov.ua

Події
16 березня 2023 08:37

Увечері 15 березня в Ізмаїльському районі, на трасі Одеса-Рені возі села Орлівка на Одещині, сталася смертельна ДТП. Загинула одна людина. Ще трьох – доправили до лікарні. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції на Одещині.

Попередньо встановили, що 47-річний житель села Новосільське, рухаючись на легковому автомобілі "ВАЗ" у бік Ізмаїла, обігнав вантажівки та виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з однією з вантажівок "VECO" під керуванням 51-річного мешканця Одеси.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Внаслідок аварії загинув 42-річний односельець водія "ВАЗ". Водіїв обох авто та 37-річного брата водія легковика відвезли до Ренійської центральної міської лікарні з численними переломами та забоями кінцівок. Водіїв перевіряють стан алкогольного сп'яніння.

На місці пригоди працювали співробітники територіального підрозділу поліції. Правоохоронці встановлюють усі обставини аварії.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесли відомості за частиною другою статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого або тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

На трасі Одеса – Рені фура зіткнулася з легковиком: є загиблий та постраждалі.На трасі Одеса – Рені фура зіткнулася з легковиком: є загиблий та постраждалі. Фото: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах