Японія допоможе Одесі у відновленні критичної інфраструктури

Японія допоможе Одесі у відновленні критичної інфраструктури

Японія допоможе Одесі у відновленні критичної інфраструктури Фото: t.me/odesacityofficial

Події
16 березня 2023 12:25

Представники мерії Одеси та міста Йокогама підписали Меморандум про взаєморозуміння щодо технічного співробітництва. Про це повідомили у пресслужбі Одеської міськради.

Так, у рамках Меморандуму, Японія пообіцяла надати технічну та технологічну підтримку у відновленні та розвитку критичної інфраструктури Одеси.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що мер Одеси Геннадій Труханов разом із заступником Сергієм Тетюхіним поїхав до Японії у відрядження на десять днів. Замість нього виконуватиме обов'язки мера його заступник Дмитро Жеман. У Японії Труханов планував підписати меморандум і в галузі стійкого міського розвитку між Одесою та Йокогамою та передачі місту мобільного контейнера з медичним обладнанням для посилення потужностей міської медичної системи. Також мер має зустрітися з японською агенцією міжнародного співробітництва.

Зазначимо, що Йокогама є містом-побратимом Одеси з 1965 року. Після повномасштабного вторгнення Росії в Україну Йокогама надала Одесі 33 портативні системи очищення води.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах