На сайті Президента з'явилися петиції із проханням повернути Марченка на посаду начальника Одеської ОВА

На сайті Президента з'явилися петиції із проханням повернути Марченка на посаду начальника Одеської ОВА.

На сайті Президента з'явилися петиції із проханням повернути Марченка на посаду начальника Одеської ОВА. Фото: facebook.com/oda.odesa

Події
18 березня 2023 21:02

16 та 17 березня одесити створили три петиції, в яких звертаються до Президента України Володимира Зеленського із проханням повернути Максима Марченка на посаду начальника Одеської ОВА. Про це кореспондент Vgorode дізнався із сайту електронних петицій.

Перша петиція, яку опублікували 16 березня, до 21:00 18 березня набрала понад шість сотень голосів. Друга та третя петиції з'явилися на сайті 17 березня і набрали майже чотири сотні та майже три сотні голосів відповідно.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Голосування триватиме ще 91 день. Якщо за цей час петиції підпишуть 25 тисяч осіб, ці звернення розгляне Президент України.

Нагадаємо, у вівторок, 14 березня, Кабмін України погодив звільнення керівника Одеської ОВА Максима Марченка, а в середу, 15 березня, відповідний указ підписав Президент України Володимир Зеленський. У своєму прощальному відеозверненні Максим Марченко заявив, що боротьба продовжується, а він готовий вбивати ворогів і воювати за майбутнє України.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах