В Одесі з'явилися переносні шлагбауми: у поліції розповіли навіщо

В Одесі з'явилися переносні шлагбауми: у поліції розповіли навіщо.

В Одесі з'явилися переносні шлагбауми: у поліції розповіли навіщо. Фото: pinterest.com

Події
22 березня 2023 08:21

Останні кілька днів в одеських телеграм-каналах почали з'являтись повідомлення про те, що на різних вулицях міста стали встановлювати переносні шлагбауми. Зокрема, їх бачили на вулиці Хуторській, Пересипській та Балківській. Через це у місті фіксуються величезні пробки. Про це повідомляють городяни.

В основному "мобільні" шлагбауми з'являються вечорами. Прес-секретар патрульної поліції в Одеській області Алла Марченко дала коментар щодо переносних шлагбаумів " 7 каналу ".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"На жаль, ми бачимо, що дуже багато зброї, вибухівки перевозять в автомобілях, тому ми маємо це перевіряти", – сказала Алла Марченко.

Нагадаємо, що на Одещині мобілізованого депутата Роздільнянської міськради, від забороненої партії в Україні ОПЗЖ, заарештували за небажання їхати на фронт. Депутата мобілізували у лютому 2022 року та призначили на посаду командира стрілецького відділення у званні "старший сержант".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах