Коли одеські школярі підуть на канікули: коментар ОВА

Коли одеські школярі підуть на канікули: коментар ОВА.

Коли одеські школярі підуть на канікули: коментар ОВА. Фото ілюстративне: visnyk-irpin.com.ua

Події
23 березня 2023 18:55

Станом на 23 березня в деяких одеських навчальних закладах вже розпочалися весняні канікули. Про це на брифінгу повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

У таких закладах учні почали відпочивати 20 березня, а 26 березня знову вийдуть на заняття.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

У низці закладів канікули розпочнуться з 27 березня та триватимуть до 2 квітня. Також є кілька шкіл, які підуть на канікули із 3 квітня, а навчальний процес відновлять 17 квітня.

Представник ОВА нагадав, що в Одеській області функціонує понад сім сотень закладів загальної середньої освіти різних типів та форм власності. Станом на 23 березня 206 закладів займаються очно, 290 закладів практикують змішану форму навчання, тобто поєднують очну та дистанційну форми навчання, а решта 209 закладів працюють дистанційно.

Нагадаємо, 21 березня в Одеському ліцеї №92 відкрили клас безпеки. У цьому кабінеті учні зможуть відпрацьовувати навички, володіння якими важливе у різних критичних ситуаціях. Зокрема, у класі є локації пожежної безпеки, мінної безпеки, надання домедичної допомоги, безпеки дорожнього руху та ігрова.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах