На Одещині зловили ухилянта та організатора "втечі"

На Одещині зловили ухилянта та організатора "втечі".

На Одещині зловили ухилянта та організатора "втечі". Фото: dpsu.gov.ua

Події
24 березня 2023 17:12

Оперативники Білгород-Дністровського прикордонного загону запобігли незаконному переправленню через державний кордон ухилиста та зловили організатора. Про це повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Так, 31-річний мешканець Одеської області через закриті телеграм-канали пропонував свої послуги з переправлення чоловіків до Молдови. Він хотів набути статусу біженця. До нього по допомогу звернувся 38-річний чоловік, який заплатив за переправку три тисячі доларів. В результаті і ухилиста, і провідника затримали прикордонники.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Прикордонники направили повідомлення про виявлення ознак злочину, передбаченого статтею 332 КК "Незаконне переправлення осіб через державний кордон. Організатору загрожує кримінальна відповідальність.

Загалом протягом березня прикордонники Білгород-Дністровського загону затримали 134 ухилисти, винних осіб притягнуто до відповідальності.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах