На Болгарській збили жінку

На Болгарській збили жінку.

На Болгарській збили жінку. Фото: t.me/od_patrolpolice

Події
29 березня 2023 13:14

У вівторок, 28 березня, на Молдаванці в Одесі автомобіль збив жінку. Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції Одеської області у своєму щоденному звіті.

Так, учора вранці, на вулиці Болгарській, водій авто Toyota наїхав на пішохода. За попередньою інформацією, жінка переходила дорогу "зеброю". Внаслідок чого її госпіталізували.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На місці ДТП працювали патрульні та слідчі.

Усього за минулі вихідні патрульні поліцейські Одеси опрацювали 609 викликів. Правоохоронці перевірили 27 підозрілих осіб, доставили до відділення поліції, доставили дев'ять порушників комендантської години. Протягом доби патрульні виявили вісім п'яних водіїв та виявили два факти незаконного обігу наркотиків.

Відео: facebook.com/odesapolice

Нагадаємо, що за останні кілька днів в одеських телеграм-каналах почали з'являтися повідомлення про те, що на різних вулицях міста почали встановлювати переносні шлагбауми. Зокрема, їх бачили на вулиці Хутірській, Пересипській і Балківській. Через це в місті фіксуються величезні затори.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах