Одесу відвідає гендиректор ЮНЕСКО, щоб відкрити табличку

Одесу відвідає гендиректор ЮНЕСКО, щоб відкрити табличку.

Одесу відвідає гендиректор ЮНЕСКО, щоб відкрити табличку. Фото: uc.od.ua

Події
30 березня 2023 12:40

Наступного тижня, 4 квітня, до Одеси відвідає генеральний директор ЮНЕСКО Одрі Азуле. Про це повідомив одеський міський голова Геннадій Труханов.

Відповідне рішення ухвалив одеський райвиконком. З цього приводу планується організувати урочистий захід.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Під час візиту голови ЮНЕСКО у місті відкриють інформаційну табличку про включення об'єкту "Історичний центр Одеси" до Списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Її планують встановити біля будівлі музею Морського флоту (кут вулиць Пушкінської та Ланжеронівської).

Окрім того, в Одесі очікується візит представників ЮНЕСКО, Міністерства закордонних справ України, Міністерства культури та інформаційної політики, Національної комісії у справах ЮНЕСКО.

Нагадаємо, що територія Одеси, яку прийняли до охоронного списку ЮНЕСКО, може бути збільшена. За словами чиновника, представлена в організацію ЮНЕСКО охоронна зона може змінитися, адже Одеса унікальна тим, що центр міста функціонує: бізнес, порт і туризм. Тому будуть правки, хоча рекомендацій поки що не отримали.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах