В Одесі оголосили про підозру судді, яка раніше попалася на хабарі

В Одесі оголосили про підозру судді, яка раніше попалася на хабарі.

В Одесі оголосили про підозру судді, яка раніше попалася на хабарі. Фото: nabu.gov.ua

Події
01 квiтня 2023 14:54

31 березня НАБУ та САП повідомили про підозру судді одного з районних судів Одеси, яку раніше викрили на одержанні хабара. Про це повідомили у пресслужбі Національного антикорупційного бюро України.

За даними слідства, служниця Феміди вимагала у громадянина п'ять тисяч доларів за рішення цивільної справи на його користь.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Дії фігурантки кваліфікували за частиною третьою статті 368 Кримінального кодексу України ("Прийняття пропозиції, обіцянки чи отримання неправомірної вигоди посадовцем"). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Нагадаємо, 29 березня НАБУ та САП спільно з СБУ викрили на отриманні чотирьох тисяч доларів США неправомірної вигоди суддю одного з районних судів Одеси. Порушницю затримали одразу ж після отримання нею хабара.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах