В Одесі на ходу спалахнув рейсовий автобус (відео)

В Одесі на ходу спалахнув рейсовий автобус.

В Одесі на ходу спалахнув рейсовий автобус. Фото: facebook.com/odesapolice

Події
07 квiтня 2023 12:01

У четвер, 6 квітня, в Одесі під час руху спалахнув рейсовий автобус. Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції на Одещині.

Так, учора вдень вулицею Миколаївська дорога під час руху спалахнув рейсовий автобус. Патрульні Катерина Савченко, Олександр Козик та Микола Чорнобивчинко, які їхали позаду, не втрачаючи жодної хвилини, зупинилися, дістали з багажника службового автомобіля вогнегасник та кинулися гасити вогонь.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Щоб мінімізувати ризик повторного займання, поліцейські викликали рятувальників. Також патрульні евакуювали людей та обмежили рух транспорту поблизу місця займання. На щастя, ніхто не постраждав.

Раніше ми повідомляли про те, що вночі, 7 квітня, на вулиці Катерининській в Одесі сталася пожежа. Рятувальникам довелося евакуювати місцевих жителів сходами. Так, о 01:57 до Служби порятунку надійшла інформація про пожежу у під'їзді чотириповерхового житлового будинку. Там горіла електрощитова.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах