На Одещині батько намагався вбити сина сокирою

На Одещині батько намагався вбити сина сокирою.

На Одещині батько намагався вбити сина сокирою. Фото ілюстративне: atn.ua

Події
09 квiтня 2023 14:39

Поліцейські затримали мешканця Одещини за замах на вбивство сина. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції в Одеській області.

Інцидент стався 6 квітня у селі Новоградівка Дальницької громади. Спочатку 58-річний зловмисник вживав алкогольні напої разом зі знайомим, а після застілля, проводивши гостя і повернувшись додому, схопив сокиру і вдарив нею 32-річного сина, який також перебував у будинку.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Постраждалий вибіг на вулицю і покликав на допомогу сусідів – саме вони викликали швидку та поліцію. Медики діагностували чоловікові перелом потиличної кістки, а також рублену рану голови та шиї.

Потерпілий пояснив, що батько, з яким він проживає разом, у нетверезому стані постійно влаштовує сварки, але того дня жодного конфлікту не було.

Поліцейські вилучили з місця злочину сокиру та одяг із біологічними слідами, які направили на експертизу. Фігуранта затримали. Начальник територіального відділення поліції Роман Шубович повідомив, що правопорушнику повідомили про підозру за частиною другою статті 15 ("Замах на кримінальний злочин) та частиною першою статті 115 ("Умисне вбивство") Кримінального кодексу України. За такий злочин чоловікові загрожує від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі. В якості запобіжного заходу суд обрав для затриманого цілодобовий домашній арешт.

Нагадаємо, в Одесі затримали громадянина Турецької Республіки, який найняв кілера для вбивства своїх ділових партнерів та кілька років перебував у міжнародному розшуку.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах