Взяв пістолет замість намордника: на Одещині влаштували стрілянину через собаку

Взяв пістолет замість намордника: на Одещині влаштували стрілянину через собаку.

Взяв пістолет замість намордника: на Одещині влаштували стрілянину через собаку. Фото: astroculus.com

Події
12 квiтня 2023 10:56

Поліцейські затримали мешканця Одеського району за хуліганство із застосуванням зброї. Він агресивно відреагував на зауваження незнайомця щодо його собаки, який був без намордника, і вистрілив у чоловіка з травматичного пістолета. З місця злочину зловмисник втік. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

За кілька днів правоохоронці розшукали чоловіка. Тепер йому загрожує до семи років ув'язнення.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Подія сталася 8 квітня після обіду біля одного з магазинів у селі Старі Шомполи Доброславської селищної громади. Поліцейські встановили, що між двома чоловіками віком 57 і 32 років раптово виник конфлікт.

Останній був обурений тим, що чоловік похилого віку вигулював собаку без намордника. У ході суперечки власник тварини вистрілив у опонента зі зброї травматичної дії. Побачивши, що завдав потерпілому тілесне ушкодження грудної клітки, зловмисник одразу втік. Лікарі надали постраждалому медичну допомогу.

Поліцейські встановили особу зловмисника – уродженця Болградського району, який тимчасово оселився у Старих Шомполах. Фігуранта розшукали у дачному масиві у тому самому населеному пункті. Чоловіка затримали у процесуальному порядку. Слідчі повідомили йому про підозру у хуліганстві, вчиненому із застосуванням предмета, спеціально пристосованого для завдання тілесних ушкоджень, передбаченого частиною четвертою статті 296 Кримінального кодексу України. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Вирішується питання про обрання підозрюваного запобіжного заходу. Слідство продовжується.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах